2012. augusztus 22., szerda

OIDFA 2012

Idén Franciaországba került megrendezésre az OIDFA, és a "híd" volt a pályázat témája. Sajnos nekem nagyon távoli álom, hogy eljussak egy ilyen rendezvényre, így csak a többiek által készített, képeket nézve tudok álmodozni :) Két évente kerül megrendezésre, és ha jól tudom legközelebb ausztráliába lehet megcsodálni a pályamunkákat. 

És egy pár kép Zsuzsa barátnőm jóvoltából :)














én is beálltam a "meskások" közé :)

Nagyon hosszú gondolkozás vezetett el oda, hogy kilépjek az itthoni bezártságból. Lányaim szeptembertől oviba mennek, és nekem sürgősen el kellett gondolkodnom, hogy mit is szeretnék csinálni. Abba biztos voltam, hogy valami kézműves dologgal szeretnék foglalkozni, de itt jött is az ellen gondolat, hogy a vertcsipkét nagyon kevesen tudják megfizetni, így kénytelen voltam tovább elmélkedni. Remélem, hogy a termékeim sokak tetszését elnyerik :) Most még szerény a kínálat, de folyamatosan dolgozok azon, hogy minél több termékem közül lehessen választani!

Ide kattintva éred el a boltom


2012. augusztus 5., vasárnap

Ificsipke tábor 2012

Ismét egy nagyon jó hangulatú héten vagyunk túl! Bár az hőmérséklet lehetett volna kicsit alacsonyabb, de az 50 fok árnyékba sem tudta senki munkakedvét elvenni. Nagyon sok szép dolog készült el, és akik teljesen a nulláról kezdték azok is nagyon ügyesen belerázódtak :) Remélem jövőre is ilyen sikeres lesz a tábor mint idén :) és akkor inkább beszéljenek a képek.