2011. június 1., szerda

Terény

A ritka alkalmak közé tartozik amikor teljesen egyedül elmegyek valahova. Mióta a lányok megszülettek, azóta másodszor sikerült elszabadulnom egy hétvégére. Már nagyon szükségem volt egy kis kikapcsolódásra, mert azért mégis csak éjjel nappal a csajokkal vagyok. Persze ne értse senki félre nagyon imádom őket, és nem szokásom, hogy másra bízom őket. De ez most kellett! :) Nagyon nagyon jó volt ott lenni a többiekkel és látástól mikulásig csipkézni. Nagyon jól jött a keszkenő szempontjából is, mert sikerült sokat haladnom vele. Ma befordultam az utolsó kanyarba!!!! Talán hamarosan tudok képeket hozni a kész csipkéről :) Visszatérve a táborra az ellátás most is 5 csillagos volt :) az ágy kényelmes és nem ugrált rajta senki reggel míg én szerettem volna aludni :D fura volt, hogy reggel senkit nem kell felöltöztetnem magamon kívül. Ráadásul minden nap kényeztetve voltunk zöldség- és gyümölcs salátákkal.

Árdai vendégház felső két lakosztálya

Terényi táj (hát nem gyönyörű?)


Délutáni gyümölcsözés





4 megjegyzés:

  1. Csoda dolgokat műveltetek... Már várom a kész csipkét! Megérdemelted ezt a pár napot!

    VálaszTörlés
  2. Megértem az "elszabadulás" vágyát! Teljesen normális, ne izgulj ki, mit gondol!:)
    Gyönyörű a táj, valóban! Szégyen ide, vagy oda, nem tudom ez merre van!?
    Amit műveltek, az meg fantasztikusan irigylésre méltó és gyönyörűűűű!!! Bár, én biztos összekeverednék a sok szál között és nem lenne türelmem kibogozni!:))) Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  3. Nógrád megyében van balassagyarmat és hollókő közelében. Az elején nekem is kínai volt, de elég gyorsan sikerült megértenem, és rájöttem, hogy egyáltalán nem nehéz. Én meg nem tudok sajnos olyan gyönyörű üveg tárgyakat készíteni, pedig milyen izgalmas lehet ahogy készülnek!

    VálaszTörlés
  4. Biztos nagyon jó lehetett. Nem tudom, nekem mikor sikerül eljutnom egy csipkés táborba, de hát idő van, valahol írtam olyasmit, hogy a csipkeverésre rászántam a következő 30-40 évet :)

    VálaszTörlés