2011. július 3., vasárnap

akkor jöhet is a játék! :)

sokat gondolkoztam azon, hogy milyen feltételekkel lehessen jelentkezni. Mivel a számláló szerint sokkal többen látogatják az oldalt, így feltételezem, hogy vannak olyanok akik anonimként követnek inkább. De őket sem szeretném kizárni. így azt találtam ki, hogy aki ehhez a bejegyzéshez hozzászól, és követőm is (talán hozzászólni csak úgy lehet) annak a neve kétszer kerül a "kalapba". Viszont aki anonim akar lenni, annak megvan az a lehetősége, hogy e-mailbe (galgabi82@gmail.com) jelentkezzem, így nem kell csatlakoznia követőnek, viszont a neve csak egyszer kerül be a sorsolásba. Így nem kötelező csatlakozni, de mégis jutalmazom azokat akik csatlakoznak :)
És amit nyerni lehet :) egy vertcsipkés fülbevaló.
jelentkezési határidő: innentől számítva egy hét, tehát július 10.-e este 8-ig!
És persze nyugodtan lehet hívni barátokat, ismerősöket :)

3 megjegyzés:

  1. Szia Gabi!
    Épp jókor jöttem meg a jelentkezéshez a Hagyományok Háza kézműves "munkatáborából"... Kicsit mostohák voltak a(z időjárási) körülmények a játszóházi tárgykészítéshez, úgyhogy rútul meghűltem - viszont sokat tanultam...
    És remélem, Terényben személyesen is találkozunk!

    VálaszTörlés
  2. lehet jobban izgulok mint ti :) kíváncsi vagyok hány jelentkező lesz :))
    Én is nagyon remélem, hogy eljutunk terénybe! Nagyon szeretnék ott lenni a megnyitón :) és bízom benne, hogy a lányok is így akarják!!

    VálaszTörlés