2011. február 16., szerda

hátha így jobban látható

sikerült készítenem egy videót, a zsinór készítéséről. Remélem jól látszik rajta, a készítés menete! És ha már csak egy valaki is nekiáll, akkor én már nagyon boldog leszek! :)
Megpróbáltam ide feltölteni, de nagyon nem akarja az igazságot... Úgyhogy megpróbálom máshogy! :)
Ha minden igaz akkor IDE kattintva elérhető a videó


4 megjegyzés:

  1. Köszönöm!!!!!!!!!!!!!! Már nagyon régóta próbálok rájönni képekj, leírások alapján, de attől azonnal megvilágosodtam... Még azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a zsinórt hogyan lehet észrevétlenül toldani, összekötni, eldolgozni?
    Köszi,
    Rita

    VálaszTörlés
  2. Igazán örülök hogy segített a video! Eldolgozás: most sajnos nem tudok képet mellékelni, de hátha sikerül leírnom. Szóval ahol kezdjük a zsinort azon a végén meg kell hagyni a szálakat, hogy tűbe tudjuk fűzni. A másik végén ahol dolgoztunk, ott csak simán át kell húzni a hurkon a másik szálat teljesen, és meg lehet szoritani a hurkot. Így lezárjuk a zsinort. ezen a felén is hagyunk egy hosszabb szálat. Amiket én csináltam annál egy kicsit egymásra fedett a két zsinor és a lógó szálakkal dolgoztam össze. De most így átgondolva lehet, hogy működne úgy is, hogy pont illeszkedjenek a zsínorok végei, és a lógó szálakkal össze tudjuk húzni szorosan eldolgozva. És még vékony cérnával össze lehet dolgozni (esetleg a kitöltő szállal ha elég vékony, én ezzel csinálnám, mert akkor nem kell külön a cérnát is eldolgozgatni) Nem tudom, hogy sikerült-e jól leírnom amit gondolok, ha kérdésed lenne nyugodtan írd meg. Ha nem tudnék valamire válaszolni, akkor meg megkérdezek egy nálam okosabbat, aki profi szolnoki csipkés! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Volna még kérdésem, de ide talán már túl hosszú volna. A Facebookra írtam üzenetet, mivel nem találok itt e-mail címet.

      Törlés
    2. Ott nem jött meg az üzenet. Az e-mail címem: galgabi82@gmail.com

      Törlés