2011. április 1., péntek

Ificsipke tábor

Idén is megrendezésre kerül július 31.-agusztus 6.-ig az Országos Ifjúsági csipketábor, immár 8. alkalommal. Mint az utóbbi években most is terény ad otthont a tábornak. A cél, hogy a fiatalok, is beleszeressenek a csipkézésbe. Az alapverések elsajátítása után különböző csipkéket készítünk, mindenkink a maga tudásszintje szerint. Úgyhogy nyugodtam jöhetnek kezdők haladók egyaránt! A lényeg, hogy egy fiatalos, lendületes, vidám egy hétre legyél felkészülve! :)

Szeretettel várunk mindenkit!

És zárásként egy kis infó terényről! És aki mondjuk nem szeretne a táborba jönni, annak is szívvel ajánlom ezt a kis községet, mert nagyon gyönyörű helyen van!

5 megjegyzés:

 1. Hát...innen már jócskán kiöregedtem...meg verni nem is szeretném a csipkét...

  Ismerek viszont egy józsefvárosi kismamát, aki ha nem is az érintett korosztály, de elszántan most "vert" bele a csipkekészítésbe: figyeld a blogját - hátha tudsz neki táv segítséget adni: a csipkelelkű Móni: http://csipkelelku.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. Ja, és Terény csuda jó hely, Juditot pedig tisztelem/becsülöm/bámulom a szakajtónyi gyerekéért, a műszaki diplomájáért - is... Jártam már nála, és készülök ősszel is.

  VálaszTörlés
 3. Lesz azt hiszem rögtön az ificsipke után, a nagyobbaknak is egy tábor! :)
  Már jelentkeztem is követőnek a blogra :)

  Juditot én is nagyon becsülöm, imádom! Naponta eszembe jut, mikor a lányaimmal nehezen bírok :) Neki valahogy nem 24 órából áll egy nap, hanem 48 ból. Sokszor nem értem, hogy hogy fér bele annyi minden egy napjába. :)

  VálaszTörlés
 4. Mónira nem reagáltál!
  Te nem Pest környékén laksz esetleg?

  VálaszTörlés
 5. De írtam, hogy feliratkoztam a blogjára! :) Remélem megmarad a kitartása. Ismerek olyat aki könyvből tanult és mára már nagyon szépen csipkézik! De igen pest környékén lakom.

  VálaszTörlés