2011. április 21., csütörtök

Vert csipke készítő tanfolyam

Egy kedves ismerősöm tanfolyamot indít májusban. Én őt nagyon tehetségesnek tartom, és mindenkinek szívesen ajánlom! Rengeteg pályázaton nyert már, külföldieken is! És nem mellékesen a Hunnia csipke egyik nagy mestere!! :)

A tanfolyam helye: Móricz Zsigmond körtérnél a Váli utca 1. a József Attila Gimnázium Megközelíthető a 7-es 27-es, 33-as, 153-as, 173-as, 240-es busszal, 6-os, 18-as, 41-es, 47-es, 49-es. 61.es villamossal. A tanfolyam időtartama: 10 alkalom (1 alkalom... 3*45perces) A tanfolyam ára eszközök nélkül: 20.000,- Ft/fő + terembérlet ez 5 fő esetén + 7200,- Ft, több fő jelentkezése esetén ez az összeg csökken, kevesebbnél nő. Igény esetén a tanfolyam részvételi díja 2 részletben is fizethető, ez alól a terembérlet ára kivételt képez. Oktató: Turós Istvánné a Népművészet Ifjú Mestere A tanfolyam kezdési ideje: május 2. hétfő 16:00 óra. Az órák heti rendszerességűek, az időpont igény szerint más napra is áttehető. Jelentkezési határidő: április 28. Jelentkezni lehet az eva.turos@freemail.hu e-mail címen.

9 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen az infót! Ma volt az első alkalom. :)

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit :) és tetszett? úgy látom akkor kicsit később kezdődött

    VálaszTörlés
  3. Igen, nagyon tetszik! (A helye is máshol lett végül.) Tegnap volt a 3. alkalom, most készítettük az első komolyabb munkánkat az eddig tanultak összefoglalásaként: egy kismadarat. :))

    VálaszTörlés
  4. Örülök neki, hogy tetszik! Akkor rendesen belehúztatok a csipkézésbe! :) Ha tudsz akkor majd mutass képeket a munkáidról. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Ígértem a képeket, hogy tudok itt képet mutatni? :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Itt nem tudom, hogy hogy lehet, de az e-mail címemre el tudod küldeni, és ha szeretnéd akkor ki is tudom tenni ide a blogomra :)
    galgabi82@gmail.com
    kíváncsi vagyok nagyon! Még tart a tanfolyam?

    VálaszTörlés
  7. Szia Gabi!

    Igen, tart még, félidőben vagyunk. :)
    Küldök egy képet, ez az eddigi legkomplexebb munkám, Turós Éva segítségével jött létre. :))

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a képet! Csak gratulálni tudok, mert gyönyörűen dolgozol!!! :) szép feszes egyenletes, gondolom az Éva is sokat dicsér! :) Csak így tovább! Mondanám, hogy ha bármiben tudok segíteni csak kérdezz, de azt hiszem tőle sokkal több mindent lehet tanulni. :)

    VálaszTörlés