2012. szeptember 28., péntek

ajándék lányaimnak

Sokat gondolkoztam azon, hogy a blogom milyen irányba menjen, de akkor észrevettem a címét. Rájöttem, hogy ez a blog arról szól ami engem kikapcsol, hátha más is lát benne fantáziát. Nagyon szeretek csipkézni is, de nem akarom, hogy ez egy csipkés blog legyen. Persze azt is ugyanúgy fel fogom tenni :) csak emiatt furdalt egy kicsit a lelkiismeret. 
Mostanában ez a rajzolás foglalja le részben a gondolataimat, persze nem lehet egész nap rajzolgatni :) A másik ami még nagyon foglalkoztat, hogy lányaim ovisok lettek, és Enikőt és szerintem Bogit is csak ő kevésbé mutatja, eléggé megviseli az itthonról való elszakadás. Sokat gondolkoztam rajta, hogy mi lehet az ami egy kicsit jobb kedvre deríti, így ma belém hasított a gondolat, hogy készítek nekik egy személyes pólót :) Mikor kitalálom, hogy valami meg akarok csinálni, akkor általában ott bukik el a dolog, hogy igen de mit??? de most valahogy egyből jött is az ötlet, és ahogy beírtam a keresőbe a kulcsszavakat, szinte egyből meg is találtam a megfelelő mintát :) 

 Ez a pocakos kutyus Bogikámé lesz :) Na igen Bogika egy vékonyka kislány de! Egésznap enne ha lehetne :D én nem tudom hova tűnik el a sok étel benne amit megeszik :D Bár hozzá kell tenni, hogy mindenhova futva közlekedik így valószínűleg le is dolgozza egyből :) És persze az oviba a jele a virág.


Enikő: Ő a család nagy mókamestere :) van egy nézése amivel tudja, hogy meg tud nevettetni és ennek a kutyusnak a nézése kicsit erre emlékeztet. Valahogy olyan kis bohócnak tűnik :) és persze az ovis jele a pöttyös labda :)) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése