2012. március 21., szerda

profil rajzolás

Azt hiszem kezdek eljutni arra a szintre, hogy már mindenhol azt nézem, hogy mit tudnék lerajzolni :D Tudom, hogy még rengeteget kell gyakorolnom, de én azért meg vagyok elégedve ezzel a rajzzal. Vannak benne hibák, amiket már próbáltam kijavítani. A modern technika segítségével egymásra tettem a képeket :)) Nem tudom, hogy szabad-e ilyet csinálni :) minden esetre nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az amitől a rajzomon idősebbnek tűnik Bogi. Egy viszont biztos, hogy nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt, át tudom állítani a látásomat :))2 megjegyzés:

  1. Hát ez REMEK! Szerintem nagyon jó!!! Hogy idősebb? Nem tudom... talán a satírozással lehet változtatni :-) más hatást elérni - de nagyon kedves a pofija! Nem volt veszekedés közük? Énis-énis? Gondolom, fénykép után rajzoltál...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) De igen Enikő is mondta, hogy rajzoljam le, úgyhogy ő lesz a következő. Igen fénykép alapján rajzoltam :D képtelenség lenne, hogy 1 órát egy helybe üljenek :)) még 10 mp-ig se tudnak a fenekükön maradni :)

    VálaszTörlés